• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
Har din virksomhed
identitetsproblemer?


Vi udvikler din virksomheds
visuelle identitet og guider
dig i den rigtige retning.

Skab synergi og branding.

 

Identitets udvikling

En virksomheds visuelle identitet, er et vigtigt led i den ønskede positionering. Derfor skal virksomhedens identitet være autentisk og afspejle virksomhedens værdier og branche.
Vores proces er dedikeret og systematisk, hvor vi målrettet og strategisk arbejder med skabe rammerne for virksomhedens visuelle identitet. Vi identificerer og integrerer værdiskabende grafiske elementer, der understøtter virksomhedens udtryk både visuelt og kommunikativt. Virksomheden får dermed et værdifuldt fundament til brug i den strategiske branding, positionering og markedsføring.
Det er vigtigt at skabe en sammenhængende identitet, hvor der er et gennemgående og målrettet visuelt udtryk i f.eks. virksomhedens reklamemateriale, visitkort, brevpapir, logo, hjemmeside, brochurer, emballage, messestande m.m.

 

Med andre ord

Vi udformer en identitet og kommunikationsplatform, der vejleder i, hvordan du får mest ud af din grafiske profil i både digitale og trykte produktioner. Du får en optimeret design guide, som definerer og illustrerer brug af alt fra logo, skrifttyper, billeder, farver, layout m.m. Alt grafisk materiale leveres i de nødvendige filformater til brug i formelle og kommercielle sammenhænge.

 

Kontakt os

Kontakt

Tuborgvej 252
2400 København NV
 

Telefon +45 35 83 52 07
E-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev
Venligst indtast navn
Ved tilmelding af nyhedsbrev modtager du løbende relevante nyheder og tilbud fra Copymasters.